Dingen die "weg" mogen
Dingen die ik verkoop

Dit is de derde fase van dingen weg te doen. In de grote cyclus van het leven kun je voor een moment objekten koesteren als kostbaarheden, maar er komt ook nadien een moment dat je een deel ervan moet laten gaan om alleen die paar die er werkelijk toe doen zelf over te houden. Ik ben het huis aan het reorganiseren, dus het is tijd daarvoor. En wat ik wegdoe, draagt natuurlijk nog steeds die stempel "Annemie" omdat het initiaal hr kostbaarheden waren, maar deze derde keer speelt dat iets minder mee. Tenslotte hebben personen die haar kenden ruimschoots de mogelijkheid gehad om zich een aandenken van haar aan te schaffen. Deze derde verkoop is derhalve neutraler en minder geladen: de objekten zijn stuk voor stuk nog steeds autentiek en waardevol, maar ook kompleet "vreemden" kunnen zich hiermee een leuk hebbeding of een Oosters sierraad voor zichzelf of als een geschenk aan-schaffen. Het komt er dus op aan van de objekten zelf mooi of interessant te vinden. En de prijzen zijn schappelijk en dus voor iedereen toegankelijk. Het is ook nu mijn bedoeling hen een tweede leven te schenken.

Dit wat betreft uitleg over het wat en waarom.

Wat het hoe betreft:
je stuurt gewoon een mailtje naar                     rudy.vanderstraeten@gmail.com
met vermelding wat jij graag zou komen halen, of laten opsturen, en we spreken dan wel verder af. Ik woon in het Gentse, dus dat is niet het einde van de wereld, en misschien kan je dit eens kombineren met een uitstapje of uitje. Ze via de post opsturen kan, maar dan zal daar wel een surplus van 5 euro voor de verposting moeten bij gerekend worden.

Wanneer een objekt aldus is verkocht, dan zal ik dat op de site vermelden door een label "Nieuwe eigenaar gevonden" aan te brengen op de foto ervan in devolgende twee "lijsten":
                                           
                                            Kunst                                       Juwelen